Straal als nooit tevoren!

Ben jij er klaar voor om vanuit zelfvertrouwen jouw waarheid uit te spreken?

Ik help jou naar moed, kracht en helderheid, zodat je wel die stap maakt en je leven transformeert.

 

Herken jij je hierin

 • je voelt dat je leven er mooier en lichter uit kan zien
 • je mist zelfvertrouwen om vol in het leven te staan
 • je wilt authentiek leven volgens je eigen waarden

 • je bent op zoek naar praktische kennis en tools
 • voor kracht en zelfverzekerdheid
 • om de transformatie te maken die op jou ligt te wachten

Wie ben ik

ervaringsdeskundig in het maken van transformerende keuzes

Ik weet uit ervaring wat het is om geen moed en kracht te hebben om jezelf uit te spreken. Dus paste ik me maar aan de goegemeente aan.

Gelukkig bracht het leven mij op een keerpunt.

Sobere kerkbanken en dossiers vol GGZ-verslagen verruilde ik voor een leven waarin vrijheid in voelen en denken voorop staat.

Mijn levensreis gaat van zwaar naar licht, van slachtofferschap naar leiderschap en van vermeende gevangenschap naar ultieme vrijheid.

Is dit wat jij ook wilt?

We seek outside the wonders

we carry inside us

1 op 1 coaching

Je staat bewust in het leven en verlangt ernaar om vanuit je innerlijke kracht en met respect voor de ander te leven.

Maar jouw kabbelende leven tot nu toe, het gevoel dat het ’t nét niet is … zo wil je alsjeblieft niet nog tig jaren doorgaan.

Ik weet als geen ander dat keuzes maken MOED en LEF vraagt, maar ik weet ook dat als het leven je roept, je in staat bent bold choices & big leaps te maken.

De energetische shifts die in deze tijd plaatsvinden vragen om het loslaten van oude patronen, denkwijzen, relaties en systemen. Je ontkomt er niet aan, tenzij je je er hevig tegen verzet, met alle gevolgen van dien.

Beter is het om mee te bewegen, om meer en meer contact te maken met je hogere zelf. Dan wordt lijden leiden, dé krachtplek van waaruit jij gaat groeien.

En nu jij. Met je hoofd kun je dit alles prima volgen, maar hoe pas je dit toe?

Waarom lukt het je niet om knopen door te hakken? Waar saboteer jij jezelf? Wanneer ben je zover dat je kiest voor jouw eigen authentieke leven?

Voel je welkom!

Testimonials

“Wat een fijne retreatdag gaf Henny! Ontspannen, met een fijne energie, georganiseerd maar ook heel relaxed. Invoelend wat op dat moment nodig is.

In het heerlijke boswachtershuisje ‘het Stille midden’ kwamen we samen met groepje van gelijkgestemde ondernemende vrouwen. Visualiseren, luisteren naar elkaars (ondernemers)ervaringen. Ze gaven me inzichten waar ik naderhand mee aan de slag ben gegaan. Mooie opdrachten met de prachtige natuur als uitgangspunt.

Een ultiem dagje voor mezelf. Eindelijk weer eens connecten met gelijkgestemde vrouwen, het kon en mocht weer, zo fijn en waardevol!”

Anique van Kooij | Sensa Stijlcoach

“Wat een heerlijke dag heb ik gehad! Op een prachtige plek, met inspirerende vrouwen, mooie oefeningen, nieuwe inzichten en de fijne energie van Henny.

Echt een aanrader voor iedereen die een dag bewust wil loskoppelen van de business en zijn of haar ziel wil voeden.”

Marije de Jong | Natural Flow Coaching

Ik help jou met

 

 • het benoemen en doorbreken van belemmerende overtuigingen
 • het voelen en voeden van jouw innerlijke stevigheid, je missie
 • het in kaart brengen van bold choices & big leaps die nodig zijn voor de transformatie die op jou wacht

 

Dit doe ik door

 

 • gebruik te maken van de symboliek en de helende kracht van de natuur
 • de licht-kracht van Reiki energie (zie ook de pagina Reiki)
 • de verhelderende kracht van schrijven

 

Wat levert het jou op

 • Je vuur brandt volop en jouw licht schijnt van binnenuit – Time to Shine!

 • Je weet het zeker en staat daarin stevig: dít is wat ik hier te doen heb!

 • Jij laat je niet langer tegenhouden om je eigen waarheid uit te spreken

 

 • Je hebt de moed om keuzes te maken, knopen door te hakken en voorwaarts te gaan
 • Je hebt praktische handvaten en tools en bent in staat de juiste stappen te zetten
 • Je zit in een hoge energie-vibe, weet jezelf daar ook te houden, waardoor je als vanzelf nog meer moois naar je toetrekt!

  Hoe ziet mijn coaching eruit?

   

  Als jij interesse hebt in individuele coaching, laat het mij dan weten via het contactformulier. We plannen dan een bel- of Zoommoment om te checken of we een wederzijdse klik hebben.

  Als het voor beiden kloppend voelt, kom jij naar mijn praktijkruimte (Velp, Gld) of spreken we af op een mooie plek in de natuur (Veluwezoom/Posbank).

  Soms is één sessie voldoende om de boel weer op een rijtje te hebben, maar het kan ook zijn dat meerdere ontmoetingen wenselijk zijn. Dat bepalen we samen aan het einde van het eerste gesprek.

  Woorden die mijn coaching kenmerken zijn: gelijkwaardig, onvoorwaardelijk, praktisch, spiritueel, intuïtief, natuur, schrijven, luisteren en adviseren waar nodig.

  Wat mij mateloos boeit en waarover ik doorlopend bijleer: persoonlijk leiderschap, de wet van aantrekking, persoonlijke en spirituele ontwikkeling, Human Design, Reiki en andere vormen van energiewerk.

  Big leaps & bold choices in mijn levensreis zijn: het achter me laten van kerk en religie, de keuze voor bewuste en praktische spiritualiteit, het nemen van impactvolle beslissingen met betrekking tot het welzijn en de school- en loopbaankeus van mijn zoon, verhuizen en het loslaten van mensen die mij en mijn leven niet langer dienen.

  Hello, it’s me … and who are you? 😉

   

   

  Jouw investering

   

  Testimonials

  “In onze samenwerking heb je me geholpen om meer focus aan te brengen in mijn diversiteit van gedachtes. Ik herken mijn woorden en dromen aangevuld met de juiste energie. De kunst van het weglaten is denk ik 1 van jouw krachten, dat vind ik echt een prachtig talent! Nogmaals heel hartelijk dank voor dit stevige fundament om vanuit verder te creëren en ontwikkelen!”

  Jacobine van de Ree | BienFuture

  “De woorden waaraan Henny mij geholpen heeft voor mijn onderneming passen naadloos in de lijn van wat ik te bieden heb: namelijk het op weg helpen van gevoelige vrouwen naar een Betoverend Leven, het leven waarvoor ze bedoeld zijn!”

  Klaske Veldstra | Healing Centrum Mid-Fryslân

  Wil jij je leven transformeren?

  De leiding van je leven in eigen hand te nemen, je mooiste leven manifesteren en eindelijk moed en kracht voelen om stappen te zetten.

  Wil jij dit ook?

  Neem gerust contact met me op, ook als je nog vragen hebt.

  Leuk je te leren kennen, je bent welkom!

  8 + 14 =