krijg meer rust, focus, stevigheid en balans

 

tijdens een one day businessretreat

Herken jij je hierin

 • Het lijkt jou heerlijk om het nieuwe seizoen te starten met een frisse, gefocuste en licht aanvoelende mindset
 • Daarbij kan jouw missie-vuurtje wel wat brandstof gebruiken; hoe zit het ook al weer met jouw passie, waarom jij doet wat je doet?
 • Je zou meer vanuit je intuïtie willen ondernemen, dát voelt licht!

 • Het lijkt jou wel wat: onbekommerd uitspreken wat jouw zielsmissie is
 • Want je weet het, als je dat niet helder hebt, ga je twijfelen, daalt je creativiteit en voordat je er erg in hebt sta je op niveau ‘waakvlam’
 • Meer klanten en vooral de leukste klanten, je droomt ervan 😉

 • Alignment first – maar je hebt ook nog een privéleven – hoe blijf je in balans?
 • Het lijkt je heerlijk: even een ontspannen dag focussen op jezelf & je business
 • Daarbij ben je nieuwsgierig naar de drive van andere hart-ondernemers, hoe doen zij het?
 • En last but not least: puur natuur – voor jou voelt dat als thuiskomen!

Jouw bedrijf is een reflectie

van jouw energie

Voor wie is dit retreat

Je onderneemt al een tijdje en je voelt je aangesproken door de term hart- en missieondernemer of lichtwerker. Je weet waarom je begonnen bent met ondernemen, maar zo af en toe zou je jouw innerlijk vuur wel sterker willen voelen.

Het lijkt jou heerlijk om na de zomer helemaal fris te starten met een gefocuste mindset en een goed brandend innerlijk vuur. Omdat alles uit energie bestaat, geloof je dat je zelf invloed hebt op wat je uitstraalt, en dus op je focus, klanten en omzet.

Groei met mij mee naar een nieuwe vorm van ondernemen door je te connecten met jouw unieke energie en jouw soul purpose. Waar is het nu tijd voor (en waarvoor niet) en hoe houd je jouw energyflow stromend en je innerlijk vuur brandend?

Je ziet er naar uit om je te verbinden met gelijkgestemde ondernemers. In een kleine groep (max 6 deelnemers) ben jij op je best, en als je daarbij ook nog eens in de watten gelegd wordt én een heleboel pure natuur om je heen hebt, is dit businessretreat echt iets voor jou.

Je bedrijf, je klanten én je inner being zullen je er dankbaar voor zijn!

Testimonials

“Wat een fijne retreatdag gaf Henny! Ontspannen, met een fijne energie, georganiseerd maar ook heel relaxed. Invoelend wat op dat moment nodig is.

In het heerlijke boswachtershuisje ‘het Stille midden’ kwamen we samen met groepje van gelijkgestemde ondernemende vrouwen. Visualiseren, luisteren naar elkaars (ondernemers)ervaringen. Ze gaven me inzichten waar ik naderhand mee aan de slag ben gegaan. Mooie opdrachten met de prachtige natuur als uitgangspunt.

Een ultiem dagje voor mezelf. Eindelijk weer eens connecten met gelijkgestemde vrouwen, het kon en mocht weer, zo fijn en waardevol!”

Anique van Kooij | Sensa Stijlcoach

“Wat een heerlijke dag heb ik gehad! Op een prachtige plek, met inspirerende vrouwen, mooie oefeningen, nieuwe inzichten en de fijne energie van Henny.

Echt een aanrader voor iedereen die een dag bewust wil loskoppelen van de business en zijn of haar ziel wil voeden.”

Marije de Jong | Natural Flow Coaching

Het programma

Het programma heb ik met zorg samengesteld en bestaat onder andere uit mediteren en visualiseren, een creatieve schrijfopdracht, een mindful wandeling en symbool-oefening in de schitterende omgeving, een vegetarische lunch, lekkere tussendoortjes, een afsluitende reiki-groepssessie waarin we onze intenties bekrachtigen, en nog veel meer!

De exacte indeling van het programma blijft een verrassing, zodat je je helemaal kunt overgeven aan de flow van de dag. Ook vind ik het fijn om te kunnen inspelen op wat zich spontaan aandient of wat we als groep op dat moment nodig hebben.

De historische locatie en rustgevende omgeving doen al zoveel met je energie, dat kan ik niet beschrijven, je moet het zelf ervaren. Restaurant Bij de Tuinman zorgt met liefde voor onze inwendige mens, ik beloof je dat je smaakpapillen niks tekort zullen komen 😉

We zijn tijdens dit Time to Shine Businessretreat met een kleine groep (max 6 deelnemers), zodat er voldoende tijd en ruimte is voor persoonlijke aandacht. We zijn met een groep like-minded ondernemers waarbij jij je direct zult thuisvoelen.

Ik bewaak de rust en ontspanning tijdens de dag, want juist dat zorgt ervoor dat je jezelf kunt openstellen voor je eigen energyflow & die van je business.

In de stilte hoor je namelijk alles!

Na dit retreat

 • Voel je jouw vuur weer volop branden en wil jij jouw licht laten schijnen, unstoppable!

 • Voel je ‘m weer helemaal: dít is wat ik hier te doen heb!!
 • Laat jij je niet langer tegenhouden om je eigen waarheid uit te spreken
 • Zeg je gewoon wat je te zeggen hebt, ondanks dat niet iedereen het daarmee eens zal zijn
 • Sta je voor jouw waarde, voor je uniekheid en voel je de power om dit wereldnieuws te maken
 • Daardoor komen de leukste klanten naar jou toe, want zoveel passie en vuur, daar willen ze bij zijn!

 

 

 

ik heb een manier ontdekt om in balans te blijven

Namelijk het contact met mijn soul purpose, dé bron van mijn energie en innerlijk vuur.

Toen ik dat ontdekte, shifte alles, begon de energie weer te stromen, ging ik staan voor mijn waarheid en behaalde ik het ene succes na het andere.

En dat gun ik jou ook. Van harte!

Hoe ziet een retreat eruit?

 

Tijdens een Time to Shine Businessretreat zul je altijd, naast veel ontspanning en natuur, gaan deep diven naar de basis onder jouw bedrijf: waar laait jou vuur van op, wat is jouw ‘why’, waarom doe je wat je doet, waar ga jij van ‘aan’?

De natuur vertelt ons zoveel, als wij maar willen luisteren, zien en voelen. Door middel van opdrachten in het bos en op de hei kom je in contact met jouw soulpurpose. En precies daar ligt het fundament onder jouw bedrijf. Fantastisch om dat (weer) helemaal te doorvoelen en er woorden aan te geven. Dat geeft je zo’n power en daar ga je vanzelf van shinen!

Laat het me weten als je als eerste op de hoogte gehouden wilt worden!

 

 

datum & locatie

Nog nader te bepalen

Info volgt

 

Jouw investering

 

Testimonials

“In onze samenwerking heb je me geholpen om meer focus aan te brengen in mijn diversiteit van gedachtes. Ik herken mijn woorden en dromen aangevuld met de juiste energie. De kunst van het weglaten is denk ik 1 van jouw krachten, dat vind ik echt een prachtig talent! Nogmaals heel hartelijk dank voor dit stevige fundament om vanuit verder te creëren en ontwikkelen!”

Jacobine van de Ree | BienFuture

“De woorden waaraan Henny mij geholpen heeft voor mijn onderneming passen naadloos in de lijn van wat ik te bieden heb: namelijk het op weg helpen van gevoelige vrouwen naar een Betoverend Leven, het leven waarvoor ze bedoeld zijn!”

Klaske Veldstra | Healing Centrum Mid-Fryslân

waar wacht je nog op?

 ‘Dit lijkt me heerlijk, echt iets voor mij!’

Als dit jouw enthousiaste reactie is, laat het me dan direct weten, dan is jouw plekje gereserveerd.

Maar ook als je nog vragen hebt, neem gerust contact me me op, ik beantwoord ze met liefde.

Je bent welkom!

4 + 5 =

Veelgestelde vragen

voor wie is dit retreat?

Je bent al een tijdje zelfstandig ondernemer en hebt behoefte aan meer stevigheid & lichtheid in je ondernemerschap. Ook als je nog maar net gestart bent, want dan is het ook zo belangrijk om je missie stevig te voelen, om van daaruit te kunnen bouwen.

voor wie is dit retreat niet geschikt?

Als je dik tevreden bent met je zichtbaarheid en je vindt dat je de juiste klanten al aantrekt. Ook als je niet gelooft in de werking van energie, in de wet van aantrekking, raad ik je dit retreat af (… tenzij je er juist meer over wilt horen, dan ben je welkom!)

is het een voorwaarde dat ik ondernemer ben?

We gaan deep diven naar jouw zielsmissie, maar die heeft iedereen. Vervolgens maken we de vertaalslag naar jouw onderneming en maken we in energie ook contact met je bedrijf. Dus als je geen eigen onderneming hebt, is een deel voor jou niet van toepassing. Tenzij je dit juist heel graag zou willen … wie weet is het dan nét dat duwtje in je rug om naar de KvK te stappen 😉

hoe zit het met corona maatregelen?

Up to date info volgt

 

ik kan deze datum niet, wanneer is het volgende retreat?

Geef het aan mij door, want bij voldoende reservelijst-aanmeldingen plan ik heel snel een nieuwe dayretreat. Er komen in ieder geval in het najaar nieuwe retreats aan, ook weekend- en weekretreats, ik ben in overleg met locaties.

Wil je als eerste op de hoogte blijven, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

zijn de kosten van dit retreat aftrekbaar?

Ja, de kosten voor dit Time to Shine businessretreat zijn voor ondernemers aftrekbaar bij de belastingdienst. Mooi meegenomen toch?