Selecteer een pagina

Freewheelen = a way of life

 

Momenteel freewheel ik maar wat door het leven, althans, zo onbestemd voelt het soms. Tegelijk weet ik dat ik niet zomaar wat doe, integendeel, ik volg de flow van mijn leven. En die stroom kan aanvoelen als chaotisch, niet strategisch, geen helder doel hebbend, flierefluitend, dus regelrecht gedoemd te mislukken.

Die laatste redenering is goed te begrijpen vanuit een ego-gebaseerd bewustzijn, vanuit 3D oogpunt en vanuit de ‘oude manier’ van ondernemen en leven.

Maar gezien vanuit een hartgedragen bewustzijn en vanuit hogere vibraties, is dit the only way to survive & thrive life!

Divine Timing

Wij als lichtwerkers hebben onze mond zo vaak vol van woorden als alignment en divine timing, maar praktiseren we ook werkelijk wat we zeggen?

Alignment is: in verbinding blijven met hemel en aarde, met jeZelf en het goddelijke plan, met spirit, bron of God, name it. En de ‘timing’ uit ‘divine timing’ is niks meer en minder dan een illusie, want tijd bestaat niet in de divine-regionen.

Alles IS er namelijk al, maar vaak wel op een andere tijdlijn dan waar wij op functioneren.

Wil je dus in alignment blijven en daardoor precies jouw unieke route door het leven bewandelen (= je missie leven), dan zul je in verbinding moeten blijven met die tijdlijn van IS. Dat betekent volledige overgave, vertrouwen, stil worden, voelen én inspired action only.

Zo te leven vraagt keuzes die je soms zelf niet begrijpt. “Ik wist mijn missie toch? Ik zat toch op een mooie spoor? Ik heb toch de juiste kennis in huis?” … en van het ene op het andere moment hangt er een waas overheen en kun je niet anders dan stoppen, stil worden en terugkeren naar jeZelf.

De bedoeling op zo’n moment is dat je weer in alignment komt, zodat je weer openstaat voor synchroniciteiten, nieuwe mensen en omstandigheden. Dit kun je onmogelijk zien als je doorgaat op de weg die je ingeslagen was, het was namelijk niet de divine-bedoeling dat je daarop verder liep.

Wat wél de bedoeling is, is dat je een groeispurt maakt!

Hartgedragen

Snap ik dit? O nee, ik snap er vaak geen bal van.

Wil ik dit? Nee, mijn ik (ego, persona) wil dit helemaal niet. Maar mijn ziel wil dit wel, want zij weet (intuïtie) dat dit de enige weg is tot groei, expansie, meer licht, zijn wie je werkelijk bent, meer liefde en uiteindelijk een mooiere wereld.

Hartgedragen bewustzijn wil niets liever dan zo leven en zo ondernemen!

By the way: mijn ondernemen & leven = één pot nat. Ik leef mijn missie, noem het ondernemen of noem het freewheelen, … als het licht op deze aarde maar groter wordt en ik mijn steentje daaraan maar kan bijdragen.

Hoe dan ook.

Waar dan ook.

Met wie dan ook.

FreeWheel – spreek uit als: Free Will = Freedom of Choice

Aan jou de keus: stug vasthouden aan vastgeroeste wielen die alleen maar rechtdoor kunnen rijden óf de boel lekker laten draaien, ongeacht welke kant het opgaat, erop vertrouwend dat dat precies de juiste richting is?

Laat de wielen maar vrij draaien, volg je hart, oei ik groei!, go with the flow, wel zo ontspannen!