Leef je mooiste leven!

 

Als je de creator van je eigen leven wilt zijn en je mooiste leven wilt leven, is het belangrijk om te beseffen dat je zelf 100% verantwoordelijk bent voor alles wat er zich in jouw leven afspeelt en dat je nooit meer naar iets of iemand buiten jezelf hoeft te wijzen.

Bovenstaande is mijn doorleefde waarheid waar je het niet mee eens hoeft te zijn, die keus ligt bij jou. Maar wat je dan ook niet moet doen is wél heulen met de wet van aantrekking, maar hem niet volledig omarmen en ernaar leven. En dat is precies wat ik regelmatig om me heen zie gebeuren: mensen vinden eigen verantwoordelijkheid en persoonlijk leiderschap prachtige termen, maar als puntje bij paaltje komt ligt de ‘schuld’ van iets wat zich voordoet in hun leven altijd buiten henzelf.

Tot het moment dat zo’n vier jaar geleden het keerpunt in mijn leven kwam, wist ik niets van deze manier van denken.

Mij was een compleet andere way of life aangeleerd, namelijk: aanpassen, hulp zoeken, volgen van mensen die het beter zouden moeten weten, verlossing buiten jezelf zoeken en alles van God verwachten, de mooie en minder fijne dingen. Dit heb ik heel lang geloofd en volgehouden, maar het maakte mij passief en ten diepste voelde ik me slachtoffer van het leven. Het gevoel geen invloed op mijn leven te hebben, het zwaard van Damocles boven m’n hoofd te weten en dus maar domweg en doelloos door te hollen, maakten me somber en depressief.

Op het moment dat ik me ervan bewust werd dat er wel degelijk een andere werkelijkheid bestaat, begon ik ook in te zien dat ik zelf mijn leven gecreëerd had. Niemand anders, geen omstandigheden, geen invloeden, ik zelf geloofde in deze werkelijkheid en precies daar lag ook de sleutel tot verandering.

Vanaf het moment dat ik mezelf een ander verhaal ging vertellen, veranderde mijn leven radicaal.

Toen ik me bewust werd van het feit dat niets mij zomaar overkomt, maar dat ik dit ergens naar mezelf toegetrokken had, voelde ik me nóg meer slachtoffer. Maar nu van mezelf. Want waarom had ik dit gedaan? Waarom was ik niet eerder opgestaan en had de teugels in eigen handen genomen?

Het antwoord diende zich aan: omdat ik moest leren om zo te leven, door de diepten heen, met vallen en opstaan. En dat is waar ik nu dankbaar voor ben, want nu voel en zie ik haarscherp waar ik zelf nog stappen te maken heb, maar ook waar anderen op deze bewustzijnsreis zitten. Er is geen goed of fout, er is alleen bewustwording, een life-time-during-journey.

Je manier van denken bepaalt alles: denken vanuit tekort of vanuit overvloed is een wereld van verschil.

Eten van twee walletjes brengt je nooit waar je naar verlangt, ik kan je uit ervaring vertellen dat dat alleen maar frustratie oplevert. Je snapt hoe de Wet van Aantrekking werkt, maar je neemt niet de volle 100% verantwoordelijkheid en handelt er niet naar. Je blijft je slachtoffer voelen van weet ik wie of wat. En zolang dat jouw mindset blijft, ook al is heel ver weggestopt in je onderbewuste, manifesteer je nog steeds vanuit een tekort en zul je dus tekort naar je toe blijven trekken.

Puur leven vanuit de principes van de Law of Attraction vraagt een radicale verandering.

En nee, dat is verre van makkelijk, want dat gaat namelijk over jou, jezelf en niemand anders. Dat is puur inner-work, iedere keer weer verdwijnt er een laagje ego, de ui wordt afgepeld, het masker wordt almaar dunner, je ware zelf komt tevoorschijn.

Pas dan beland je op de juiste plek, jouw krachtplek: jouw 100% pure JIJ, jouw ware ZELF en jouw zuivere ziel. Alleen vanaf die plek ben jij in staat om je mooiste leven te creëren. Dat maakt je dankbaar en puur, krachtig en zelfverzekerd, doelgericht en onvoorwaardelijk in liefde.

Ga eens bij jezelf na:

  • vind je het idee om de creator van je eigen leven te zijn wel aantrekkelijk, maar lukt het je toch niet om je verlangens te manifesteren?
  • of ben je in staat om naar binnen te kijken, je helingswerk te doen om vervolgens een magneet te worden voor een overvloedig en vervullend leven?

Vanuit die krachtplek staat niets en niemand jou nog een stroobreed in de weg, dromen worden werkelijkheid, liefde stroomt onvoorwaardelijk, de hemel op aarde, jouw geboorterecht … voor minder hoef jij hier niet rond te lopen.

Leef je mooiste leven!

Literatuurtips:

– Michael Pilarczyk – Master your mindset

– Joe Dispenza – Overstijg jezelf

– Abraham Hicks – De Wet van Aantrekking

– Abraham Hicks – Vraag en het wordt gegeven