Selecteer een pagina

Zonder relatie geen prestatie

 

Mensen zijn op zoek naar duurzaamheid. Je ziet het om je heen in allerlei verbanden: producten, voeding en niet in het minst op het gebied van relaties.

Dé basis voor deze manier van bewust leven is dat de relatie met jezelf als een stevig huis staat.

Je weet wie je bent, wat je te doen hebt in die korte tijd dat je hier rondloopt en wat jouw bijdrage aan een mooiere wereld is. Je transformeert beetje bij beetje, de lessen lerend en overwinnend die je voorgeschoteld krijgt, en bent bij lange na niet meer dezelfde als die je vroeger was.

Als die stevigheid staat, zoek je automatisch naar mensen die dezelfde waarden zijn toegedaan, oftewel, die op eenzelfde energetisch level vibreren.

En omdat die relatie met jezelf zo stevig en zuiver is, voel je haarscherp aan wie met jou resoneren en wie niet. Daarin is geen sprake van beter of slechter, goed of fout, het is slechts anders.

Van voetstuk naar krachtplek

Om een voorbeeld uit mijn eigen leven te noemen: waar ik voor mijn transformatie urenlang over koetjes en kalfjes kon praten, me druk maakte over materiële zaken en ook niet vies was van een voetstuk, is dat alles 180 graden gedraaid. Ik ben letterlijk van m’n voetstuk gevallen en op m’n krachtplek terechtgekomen.

Daarvoor in de plaats is duurzaamheid in de breedste zin van het woord gekomen. Bestendig, puur, eerlijk, hart & ziel, eenvoud, speelsheid en lichtheid. Dit geldt zeker ook voor mijn relaties in allerlei vorm. Ik kan niet meer functioneren als er sprake is van controle, macht en andere ego-spelletjes. Ik prik er direct dwars doorheen, verdoe m’n tijd niet langer en doe de deur dicht.

Daarvoor in de plaats resoneer ik met mensen die vanuit de kwetsbaarheid van hun pure ziel hun leven vormgeven.

Daar veer ik van op, resoneer ik volledig mee en voel de kracht van zo’n duurzame lifestyle in al m’n vezels.

Als ondernemer wil ik het niet anders doen.

Door mezelf kwetsbaar op te stellen, mezelf in mijn puurheid en eenvoud te laten zien, trek ik gelijkgestemden aan. Zowel collega-ondernemers alsook klanten. Er heeft zich een bijzonder mooie tribe gevormd en we voelen de verbinding op een diep niveau. Wel voelen we ons soms een beetje ‘anders’ dan de rest, wat juist weer zorgt voor een stevigere verbinding én nog meer kracht.

En vanuit die verbinding leveren we als ondernemers de meest fantastische bijdragen die de wereld puurder en duurzamer maken. Prestaties vanuit het hart, vanuit duurzame relaties, vanuit verbinding met elkaar en zonder concurrentiegevoel.

Zulke relaties kunnen tegen een stootje, want kwetsbaarheid is een enorme kracht.

Investeer dus in je relaties, laat jezelf zien in al je puurheid en kwetsbaarheid, en je zult merken dat jouw like-minded-vibe niets liever wil dan met jou samenwerken. Als mens, vriend, partner, collega of klant.

Zonder relatie geen prestatie … maar mét relatie een superkrachtige prestatie!

Samen voor een mooiere wereld!